• Eigen foto

Alles draait om het getal 25

Advertorial

SLIEDRECHT Autoservice P. van der Linden is officieel Kia dealer sinds oktober 1993. Piet van der Linden kijkt met veel plezier en voldoening terug op de afgelopen 25 jaar, waarin zijn onderneming is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Het jubileum wordt vrijdag 9 en zaterdag 10 november samen met de klanten gevierd.

door Ria Scholten

Piet denkt met veel plezier terug aan de eerste Kia die hij heeft verkocht. ,,Het was een Sephia", laat hij weten. ,,Het is mooi dat wij het succes van Kia op de Nederlandse markt vanaf het prille begin hebben meegemaakt. In 2000 zijn we verhuisd van Hardinxveld-Giessendam naar de huidige locatie. Acht jaar geleden is het vloeroppervlak verdubbeld door de bouw van de eerste verdieping, die plaats biedt aan de wat jongere gebruikte auto's."

,,Zoon Jacco werkt sinds medio 2011 in de zaak. Hij is een echte allrounder met een breed takenpakket. Naast de verkoop neemt hij de totale aftersales voor zijn rekening. Zoon John runt Carwash & Poetsbedrijf Sliedrecht, dat hier recht tegenover is gevestigd is. Het bedrijf is gespecialiseerd in het wassen van alle personen- en bedrijfswagens met een hoogte tot 2,80 meter. Daarnaast kunnen klanten er onder andere terecht voor het reconditioneren van hun voertuig."

Piet's echtgenote Hendra is sinds 2005 in het bedrijf werkzaam. Zij is momenteel druk met de voorbereidingen voor de jaarlijkse autoshow die op vrijdag 9 en zaterdag 10 november wordt gehouden. ,,Het jubileum zorgt dit jaar voor een extra feestelijk tintje", laat zij weten. ,,We hebben heel veel leuke acties, waar het getal 25 als een rode draad doorheen loopt. Iedereen die tijdens de show een auto koopt maakt kans op de hoofdprijs van maar liefst 2.500 euro. Wie een nieuwe Kia koopt ontvangt minimaal 2.500 euro voor zijn ingeruilde auto. Bij aankoop van een occasion met een prijs vanaf 5.500 euro geven wij minimaal 1.500 euro voor de inruilauto. In beide gevallen dient de auto minstens drie maanden tenaamgesteld te zijn. Iedereen die tijdens de twee actiedagen een nieuwe Kia aanschaft, ontvangt een waardebon van 250 euro die onder andere kan worden besteed aan brandstof of accessoires."

,,Private lease rijders, die op een van beide dagen een contract afsluiten, ontvangen het eerste jaar een korting van 25 euro op het maandbedrag. Wie op 9 of 10 november een BOVAG autoverzekering afsluit ontvangt een Total tankcard ter waarde van 25 euro. Verder wil ik de aandacht vestigen op de aantrekkelijke financieringsactie van Kia Finance met 2,5 procent rente bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Het maximale kredietbedrag voor deze actie is 10.000 euro. Natuurlijk ontbreken ook de vertrouwde soep en broodjes niet. Het rad van avontuur draait als altijd zijn rondjes. Altijd prijs!" Piet en Hendra kijken met dankbaarheid terug, maar richten hun blik ook op de toekomst. ,,Wij bedanken onze vele klanten voor het in de afgelopen 28 jaar in ons gestelde vertrouwen. Plannen hebben we volop. Binnenkort krijgt de showroom op de begane grond een geheel nieuwe uitstraling."