• AXIS Fysiotherapie

AXIS actief bij Fitter bij de Wit

H'VELD-G'DAM Axis Fysiotherapie heeft een samenwerking met Fitter bij de Wit. Wat drie jaar geleden begon met de vraag of het mogelijk was om Jeanine Strop (zie foto) individueel te begeleiden bij het opbouwen van een oefenschema is inmiddels uitgegroeid tot een samenwerking tussen Fitter bij de Wit en Axis Fysiotherapie.

Berry Kubbinga zorgt voor de fysiotherapeutische behandelingen en deze gaan adequaat over in sporttrajecten begeleid door trainers zoals Nick Roomer (. Iedereen kan bij Fitter bij de Wit op de Schapedrift 87 terecht voor verantwoord en sportief bewegen onder professionele begeleiding. Door deze samenwerking kan er snel en direct gehandeld worden bij vragen, problemen en of klachten van het lichaam. Voor fysiotherapie kunt u zonder verwijzing van een huisarts of specialist direct een afspraak maken. Indien nodig kan na de screening overleg plaatsvinden met een arts.

Axis Fysiotherapie blijft ook op het vertrouwde adres aan de Stationsstraat 17 in Hardinxveld-Giessendam en in Giessenburg op de Burg. van der Bruggelaan 1a. Naast de reguliere fysiotherapie kunt u bij Axis ook terecht voor manuele therapie, acupunctuur, ontspannings- en kinderfysiotherapie. Betrekkelijk nieuw zijn ShockWave therapie tegen o.a. chronische peesklachten, Medical Taping tegen hooikoortsproblemen en sportblessures. Axis is ook aangesloten bij ParkinsonNet en bij MS Zorg Nederland.