• Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Beauty allrounder opent deuren

Advertorial

Totaalbeleving voor uiterlijk en innerlijk bij Celine Stasse

H'VELD-G'DAM Schoonheidsspecialist, kapper, visagist, welness en pedicure in één. Celine Stasse heeft alle opleidingen op haar CV staan, jaren ervaring en inmiddels ook al een flinke klantenkring. Op zaterdag 12 januari werd dat gevierd tijdens de opening van haar nieuwe beauty boutique.

,,Vroeger riep ik altijd dat ik 'schoonmaakpiliste' wilde worden.", vertelt Celine terwijl ze haar nieuwe zaak vol trots laat zien. ,,Ik zat dan achter een lampenspiegel met lippenstiftjes van mijn moeder te make-uppen. Na de middelbare school moest ik een opleiding kiezen en daar sloeg de twijfel op. Kraamverzorgster of toch de oude droom: schoonheidsspecialist? Toen op de open dag de deur van het beautylokaal open ging, was ik verkocht. Ik startte aan mijn vierjarige opleiding en rondde vervolgens nog een kappersopleiding versneld af. Ik kreeg een baan aangeboden en heb zelfs nog een tijdje lesgegeven, maar het idee van een eigen onderneming bleef kriebelen. Tien jaar terug bouwde ik een eigen salonnetje op en de klantenkring werd al snel groter. Ik rondde ook de opleidingen voor nagels, permanente make-up en pedicure af en vond het tijd voor iets nieuws; een salon aan huis. Mijn vriend, van D. Boer schilderwerk & onderhoud, ging aan de slag in de achtertuin. Nu staat er dus een mooie, nieuwe salon!"

Sinds anderhalf jaar werkt Celine niet meer alleen. ,,Stagiaire Jessie Vogel is hier via een klant terecht gekomen. Er was meteen een klik, Jessie straalt rust uit en laat zien dat ze echt wil leren. Tijdens haar driejarige opleiding loopt ze hier twee dagen per week stage." Jessie is enthousiast over haar stageplaats. ,, Ik leer hier veel omdat Celine zo allround werkt. Het is ook heel gezellig en de klanten zijn super aardig." ,,Dat vind ik ook heel belangrijk.", haakt Celine in. ,,Iedereen moet zich hier welkom en thuis voelen. We bieden niet alleen een behandeling, maar gaan voor de totaalbeleving. We doen echt ons best om een speciaal momentje voor de klant te creëren, waarin ze kunnen ontspannen en nog mooier de deur uit kunnen gaan. Wij werken ook aan het zelfvertrouwen van een klant, een rode gellak op de nagels laat sommige verlegen dames soms al met de schouders naar achteren naar buiten gaan."

Celine werkt met het merk Malu Wilz. ,,Dat is een Duits merk van verzorgings- en make-up producten, voor alle huidtypen, ook die van de man. De producten staan voor effectiviteit en kwaliteit en dat sluit aan bij de boutique. Ook bruidjes kunnen voor het totaalplaatje bij ons terecht. Nagels, make-up en kapsel, maar ook een ontspannende massage voor de bruidsstress. We hebben sinds kort een nieuwe behandeling: Massages met treatmentproducten, geur, muziek en warmte. Ideaal als er even wat stoom afgeblazen moet worden."

Nieuwe klanten kunnen tegen een scherp tarief kennis maken met de beauty boutique. ,,In een half uur laten we de klant kennis maken met de producten. We reinigen en scrubben de huid, geven een masker en dagverzorging voor maar 27.50. "

Beauty Boutique Celine, Kuyperstraat 4 in Hardinxveld, 06 12654201. www.beautyboutiqueceline.nl