Behandeling met licht bij Brown Eyes

Advertorial

SLIEDRECHT Schoonheidsinstituut Browneyes nodigt ons uit om meer te weten te komen over de invloed van licht op de huid. In 2017 introduceerde zij als uniek concept de 'Beauty Angel' behandeling die door middel van 'collageen licht' de huid zichtbaar verbetert.

Huidcoach Jolanda: ,,Licht heeft de huid nodig om te kunnen groeien/ verbeteren. Vergelijk het maar eens met een plantje. Die kun je voldoende water en voeding geven maar als je hem in een donker kastje plaatst, gaat hij niet bloeien. Het plantje heeft licht nodig. De huid heeft ook bepaalde voedingstoffen en licht nodig, om de huid in optimale conditie te houden."

Als instituut dat zich richt op zichtbare huidverbetering volgt het team van Browneyes de laatste bewezen trends op de voet om de klant te blijven verrassen en de huid optimaal te verbeteren. Jolanda stond vorig jaar nog erg sceptisch tegenover lichttherapie toen zij de 'Beauty Angel' voor 3 maanden op proef in het instituut introduceerde. Meerdere klanten startten de kuur van 10 behandelingen en ook Jolanda zelf deed dit ook om goed te kunnen bepalen of licht een aanvulling zou zijn.

,,Om een goed idee te krijgen over de 'Beauty Angel' Behandeling mag ik plaats nemen in de behandelstoel. Mijn huid wordt gereinigd en ik ervaar een tintelende peeling. 'Dit hoort' geeft Jolanda aan omdat de peeling zorgt dat de dode huidcellen verwijdert worden en het licht zo beter doordringt in de levende huidlaag. Een grote lamp wordt voor mijn gezicht geplaatst en ik krijg een brilletje op. De behandeling duurt 15 minuten en als de lamp aangaat ervaar ik veel licht in de kleuren rood/geel. Even is het wennen aan het felle licht maar na 30 seconden zijn mijn ogen gewend en ervaar ik ontspanning en heerlijke warmte."

Jolanda ligt toe: ,,Ergoline is de ontwikkelaar van de Beauty Angel, zij zijn vooral bekend van de zonnebanken. Door hun grote kennis op het gebied van licht in de huid, is deze collageenlamp ontwikkeld. Het licht dringt diep door in de huid en geeft de fibroblast (cel) een boost om meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Deze 3 stoffen houden de huid jong, gezond en in conditie."

Door de collageenlamp in de behandeling toe te passen, verdubbelt dit het eindresultaat op de huid bij iedere behandeling. ,,Klanten zijn ontzettend enthousiast en wij als team zijn overtuigd. Kortom de Beauty Angel gaat niet meer bij ons instituut weg", aldus Jolanda. ,,Kennismaken kan via onze kennismakingbehandeling waarbij we ruim de tijd nemen de huid te leren kennen, een huidmeting uit te voeren en te weten waaraan we gaan werken. Door de vele verschillende merken kunnen we de huid blijven verrassen en verbeteren. We werken veel met collageen behandeling voor veroudering, een cosmetisch arts, maar ook acne. Hiervoor kan je in aanmerking komen voor vergoeding via de zorgverzekeraar. Momenteel is deze behandeling in een aanbieding van 89,95 euro voor maar 39,95 euro."

,,Daarnaast hebben we in februari de actie voor mensen met kanker 'geef een glimlach cadeau' waarbij we ons als instituut hebben aangemeld om 10 behandelingen gratis uit te voeren voor mensen die kanker hebben."

Bel 0184- 633 746 of kijk voor meer informatie op de website www.brown-eyes.nl