BOP administraties organiseert inspirerend seminar voor ondernemers

Advertorial

ALBLASSERDAM BOP administraties uit Hardinxveld-Giessendam verzorgt donderdag 6 oktober samen met een aantal partnerorganisaties het jaarlijkse seminar voor ondernemers. Het seminar wordt al jaren goed bezocht door ondernemers en leidinggevenden van Alblasserwaardse bedrijven. Marco Visser, relatiebeheerder binnen BOP administraties: ,,Het begint traditie te worden dat wij dit evenement in de eerste week van oktober organiseren. Trouwe bezoekers weten dat inmiddels. Naast onze eigen relaties zijn andere geïnteresseerden natuurlijk ook van harte welkom."

Het onderwerp van de bijeenkomst is dit jaar 'vooruitblikken'. Hoe ziet de wereld van een ondernemer er in 2017 uit en welke stappen kan hij zetten om zijn organisatie te versterken? Over de opzet van het seminar vertelt Marco: ,,In een plenair programma gaan we in op het Belastingplan 2017 en geven we praktische eindejaarstips aan de deelnemers. Wat kunt u voor het einde van het jaar nog regelen om in het nieuwe jaar fris uit de startblokken te komen?" Hij vervolgt: ,,Na het plenaire gedeelte kunnen deelnemers zich in twee workshoprondes laten inspireren. U kunt kiezen uit vijf verschillende workshops. Er is voor ieder wat wils. BOP administraties legt u tijdens een van de workshops uit hoe u uw factuurstromen volledig digitaal kunt managen. Weg met de stapels papier, blokstempels en onzichtbare paraafjes. Voortaan regelt u het met een paar muisklikken: da's toch heerlijk?! Daarnaast verzorgt onze salarisadministratie een workshop die laat zien wat geregeld moet worden als u (startende) ondernemer bent en op het punt staat om personeel aan te nemen. Nieuw is dat een aantal partnerorganisaties een bijdrage levert. Zo spreekt JobUp bijvoorbeeld over de prachtige kansen die werken met arbeidsgehandicapten biedt en geeft Draad Juristen tips aan werkgevers en P&O'ers als het gaat om dossieropbouw en het (dis)functioneren van werknemers. Intro Personeel gaat in zijn workshop in op de toekomst van werk."

Op de vraag waarom BOP administraties haar kennisbijeenkomsten organiseert, antwoordt Marco: ,,Het is ontzettend leuk om iets van onze kennis te kunnen delen. Op die manier voegen we waarde toe. We leven in een tijd waarin je als ondernemer vooruit moet denken. Doe je dat niet, dan word je ingehaald". Hij vervolgt: "Verder vinden we het mooi om ondernemers uit de regio te ontmoeten en die met elkaar te verbinden. We zorgen altijd voor een netwerkmoment en een gezellige borrel na afloop."

Het seminar vindt plaats in Cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam en duurt van 12.30 - 17.00 uur. Aansluitend vindt een borrel plaats. Wilt u zich ook laten inspireren? Schrijf u dan in via www.bopbv.nl/seminar. Op deze website kunt u ook de officiële uitnodiging en het programma downloaden. Deelname is kosteloos!