Bouw villa's project Grotewaerd in Noordeloos feestelijk van start

NOORDELOOS De afgelopen maanden heeft de boerderij aan de Grotewaard 40 een ware metamorfose ondergaan en is omgebouwd tot een exclusieve twee-onder-éénkapwoning. Ondertussen zijn de oude veevoederfabriek en de silo gesloopt en is de bodem gesaneerd om plaats te maken voor vier exclusieve villa's. Vorige week werd de start van de bouw van de villa's feestelijk gevierd op de bouwplaats.

Het project van Den Dunnen Projectontwikkeling uit Hardinxveld-Giessendam is een succes geworden en de woonwensen van de kopers worden tot in de kleinste details gerealiseerd. De kopers hebben samen met architect Van der Padt en Partners hun nieuwe woning op maat ontworpen en kunnen niet wachten tot de bouw klaar is.

Dat de woningen op één na allemaal zijn verkocht geeft wel aan hoe uniek de locatie is. De locatie ligt aan drie zijden aan het water, waardoor bij bijna iedere woning een eigen ligplaats voor een boot mogelijk is. Daarnaast maken de rust en ruimte van de polder het tot een unieke plek. Tel daarbij de goede bereikbaarheid op en je kunt spreken van een toplocatie in de Alblasserwaard.

Er is nog één vrijstaande woning beschikbaar, die ook nog in zijn geheel naar wens aan te passen is. Deze woning kost € 499.000 vrij op naam en is van alle luxe voorzien.

Voor meer infotmatie: Martijn Versteeg van Alblasserwaard Makelaars, tel. 0184-670 733 of Luuk Ophoff van Woonaccent Makelaars, tel. 0183 - 66 88 11.