Directiewisseling bij gebroeders Blokland

H'VELD-G'DAM Jan van Vliet heeft per 1 januari zijn directiefunctie binnen Gebroeders Blokland neergelegd in verband met het bereiken van zijn (vroeg) pensioengerechtigde leeftijd. Hij wordt opgevolgd door Corsé van Rijn.

Begin 2010 is Jan van Vliet is bij de gebroeders Bolkland komen werken en heeft hij zijn beste krachten mogen inzetten waardoor het bedrijf tijdens de crisis staande is gebleven. ,,In deze periode lag de focus op behoud van onze mensen en onze identiteit en hebben wij met het verder optimaliseren van onze processen en bouwen op eigen risico een reorganisatie weten te voorkomen. Door ook goede partijen aan ons te binden hebben wij zelfs de kwaliteit van onze producten weten te verbeteren," aldus René Biesheuvel, algemeen directeur bij gebroeders Blokland.

Jan van Vliet wordt opgevolgd door Corsé van Rijn (51 jaar). Corsé heeft ruim 30 jaar ervaring in de bouw, waaronder 11 jaar bij HBG en 18 jaar bij Dura Vermeer. Hij is al sinds augustus 2017 bij ons werkzaam en heeft de afgelopen maanden gebruikt om samen met Jan een goede overdracht te bewerkstellingen. Per 1 januari 2018 is Corsé benoemd tot directeur bouw en vallen alle bouw gerelateerde zaken onder zijn verantwoordelijkheid.

Biesheuvel: ,,Wij zijn Jan bijzonder dankbaar voor zijn inzet en voor de afgelopen jaren als directielid binnen ons bedrijf. Naast dat Jan de komende tijd gedeeltelijk alvast van zijn welverdiende vroegpensioen gaat genieten, zal hij namens Gebroeders Blokland evenwel betrokken blijven bij de afronding van een aantal lopende projecten. De constructieve en plezierige samenwerking met Corsé zien wij met vertrouwen tegemoet. Wij wensen hem veel succes en werkplezier toe in zijn nieuwe uitdagende functie."