Dubbeldam Schelluinen opent haar deuren

H'VELD-G'DAM Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de oprichter Chris Dubbeldam zijn eerste autoschadeherstelbedrijf opende in Hardinxveld-Giessendam. Inmiddels staat zijn zoon Raymond aan het roer van het bedrijf en is Dubbeldam uitgegroeid naar een toonaangevende groep van bedrijven actief in de schadeherstelbranche en in de maakindustrie met zo'n 175 medewerkers aan boord. Tijd om de deuren wagenwijd open te zetten voor het publiek. Zaterdag 4 juni kunnen belangstellenden van 10.00 uur tot 16.00 uur een kijkje komen nemen aan de Griendweg 100 in Schelluinen.

Voor Dubbeldam Groep is het 50-jarig bestaan absoluut aanleiding om even stil te staan bij alle ontwikkelingen en successen die het bedrijf heeft geboekt. Eigenaar Raymond Dubbeldam kijkt er naar uit om iedereen kennis te laten maken met de bedrijvigheid in Schelluinen: ,,We willen hen graag meer vertellen over innovatieve technieken die we gebruiken en het vakmanschap waar we voor staan." Die vooruitstrevende aanpak is voor Dubbeldam Groep vanzelfsprekend met vestigingen in Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht, Schelluinen, Dordrecht en Zwijndrecht. ,,In basis zijn we nog steeds het familiebedrijf van vroeger. Het familiegevoel zit verankerd in de organisatie en al onze 175 medewerkers. We kennen al onze klanten, denken oplossingsgericht mee en zijn bovenal zeer betrokken", aldus Raymond.

De vestiging in Schelluinen bestaat uit een schadeherstelbedrijf waar voornamelijk schades worden hersteld aan trucks, bussen en zwaar materieel. Sinds 2015 is deze spiksplinternieuwe werkplaats van maar liefst 3.800 m2 groot in gebruik genomen. Onder hetzelfde dak kunnen de bezoekers op 4 juni ook een kijkje nemen bij Metagro. Deze tak van de Dubbeldamgroep ontwikkelt en produceert hoogwaardige cabines, van ontwerp tot engineering en van productie tot montage, zowel in series als op maat. Voor de echte techniekliefhebber het absolute walhalla.

Techniekliefhebber, truckfan, student of gewoon nieuwsgierig: iedereen kan tussen 10.00 uur en 16.00 uur komen. Er is live muziek en een heerlijke versnapering. Voor de kinderen is er een knutselhoek en springkussen. Locatie: Griendweg 100, Schelluinen.

Voor meer informatie over de open dag en de laatste nieuwtjes: www.dubbeldamgroep.nl en de facebookpagina www.facebook.com/Dubbeldamschade.