• Ria Scholten

Een moderne, innovatieve kapsalon

Advertorial

H'VELD-G'DAM In een fraai pand achter de woning aan de Sluisweg 17 is sinds 1 juni Dames- en Heren Kapsalon en Barbiershop MillionHair gevestigd. Eigenaresse is Jannie den Breejen. Naast de reguliere behandelingen is zij gespecialiseerd in het plaatsen van hairextensions. Heren kunnen in de stoel plaatsnemen voor een authentieke scheerbehandeling.

Het is een hete junidag. In de kapsalon is het dankzij de airconditioning heerlijk koel. De ruimte heeft aan drie zijden openslaande deuren, die in combinatie met het witte interieur aan het geheel een transparante uitstraling geven. Klanten kunnen er terecht voor een breed scala aan behandelingen. Als extra service kan gebruik worden gemaakt van de massagefunctie in de stoel bij de wasbak. Op het terrein voor de kapsalon is er meer dan voldoende parkeergelegenheid. Jannie: ,,Ik verwen de klanten graag met een goede kop koffie of thee met iets lekkers of een gekoeld drankje. Laagdrempeligheid is hier het sleutelwoord. Iedereen is welkom."

,,Toen ik negentien was opende ik mijn eerste kapsalon. Nadat ik moeder was geworden ben ik als ambulant kapster aan de slag gegaan. Nu de kinderen op de middelbare school zitten is er ruimte in mijn leven voor een nieuwe uitdaging. Ik ben dan ook bijzonder trots op mijn nieuwe kapsalon, die door mijn man Theo is gebouwd. Dit houdt niet in dat ik mijn ambulante werkzaamheden helemaal vaarwel heb gezegd. De dinsdag blijft gereserveerd voor een aantal trouwe klanten, waar ik al jaren kom."

,,MillionHair is een moderne, innovatieve kapsalon", benadrukt Jannie. ,,Ik heb mijn vakkennis door de jaren heen op peil gehouden door het volgen van cursussen en workshops en ben altijd op zoek naar vernieuwing. Het plaatsen van hairextensions is mijn specialiteit. Hierbij maak ik gebruik van tape-extensions van honderd procent natuurlijk haar van hoogwaardige kwaliteit. De tapes hebben een platte vorm, waardoor zij onzichtbaar zijn. De beste basis is schouderlang haar. Als het haar niet zo mooi is als je zou willen, kunnen extensions het kapsel omtoveren tot een weelderige haardos. Het haar gaat ongeveer een jaar mee. Wel dienen de extensions in die periode een aantal malen worden herplaatst."Jannie werkt in de salon met de verzorgings- en stylingproducten van het Zweedse merk Maria Nila, die vrij zijn van sulfaat en parabenen. Daarnaast maakt zij gebruik van de kleurproducten van Vitality's en Keune. ,,Ook de geweldige scheerproducten van het merk Depot zijn het noemen waard", laat zij weten. ,,Dames kunnen hier terecht voor het complete plaatje, want ik kan voor hen ook de visagie verzorgen. Ik maak gebruik van de make-up van Malu Wilz."Voor een behandeling kan een afspraak worden gemaakt via 06-55326993. Het is mogelijk om af te spreken van woensdag tot en met vrijdag, in principe van 9.00 uur tot 21.00 uur en om de week op zaterdag (09.00-12.00). In overleg is een ander tijdstip mogelijk. Zie ook www.million-hair.nl en de Facebookpagina.