Gastouderbureau Kinderoase breidt uit in Nieuwland met groene Kinderopvang

NIEUWLAND Gastouderbureau Kinderoase is een nieuwe opvanglocatie rijker. In een tijd waarin alles 'groen en verantwoord' moet zijn biedt Kinderoase nu 'groene' kinderopvang. Als maatschappelijk ondernemer sluit dit precies aan waar het gastouderbureau voor staat.

De opvanglocatie in Nieuwland is uniek in zijn soort. Deze is namelijk gesitueerd op een boerenerf en is geheel vrijstaand. Voor de kinderen is er volop speelruimte buiten en binnen en ze kunnen kennismaken met de diverse dieren van de boerderij: In het voorjaar dartelende lammetjes, de koeien in de stal of de wei, het grote paard en natuurlijk de lieve hond die met veel enthousiasme de bezoekers begroet. Natuurlijk is het contact met de dieren altijd onder direct toezicht van gastouder Marja. De opvangruimte staat los van het woonhuis en heeft ruim uitzicht over de weilanden. Het is er gezellig ingericht en in de woonkeuken staat een grote tafel waar met elkaar aan gegeten wordt. Marja besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van elk kind afzonderlijk en de 3 r's, rust - reinheid - regelmaat, zijn voor haar erg belangrijk, Ook aan slaapplaatsen geen gebrek, elk kind kan rustig op zijn/haar tijd een dutje doen. Kortom een geweldige locatie, waar ieder kind met volle teugen van zal genieten. Woonachtig in Gorinchem, Arkel, Leerdam, of in één van de omliggende plaatsen is deze gastouderlocatie een echte aanrader. Informeer geheel vrijblijvend bij ons op kantoor.

Meer informatie over deze locatie of andere vormen van erkende kinderopvang? Gastouderbureau Kinderoase www.kinderoase.nl / tel 0183-610200.