• Rabobank

Geslaagd... en door!

H'VELD-G'DAM Op donderdag 21 juni is scholier Laura Vogelaar uit Hardinxveld-Giessendam verblijd met een verrassingsbezoek. Een compleet Rabobank felicitatieteam reikte aan haar als geslaagde een cheque uit ter waarde van € 800,-. Hiermee was Laura de lokale winnaar van de actie Geslaagd…. én door voor de inrichting van een studieproof kamer van Rabobank Merwestroom.

Voor veel middelbare scholieren betekent het behalen van een diploma ook het begin van een nieuwe fase in hun leven. Kies je voor een tussenjaar en reizen, of ga je studeren? Blijf je thuis wonen of ga je op kamers? Een baan, of nog niet? Rabobank heeft op landelijk niveau een drietal prijzen uitgereikt die kunnen zorgen voor een vliegende start van die nieuwe fase in hun leven. Een reischeque van € 2.000,-, de betaling van € 2.000,- collegegeld of een jobcoach ter waarde van € 2.000,-. Lokaal reikten 90 lokale banken de cheque voor een compleet nieuwe studieproof kamer uit ter waarde van € 800,-.

Examenkandidaten konden zich tot 14 juni via Rabobank.nl/geslaagd aan melden en aangeven welke keuzes zij maakten met hun diploma op zak. De actie kende vier categorieën: reizen, studeren, wonen en werken. De Rabobank wil met Geslaagd… én door! jongeren helpen bij de volgende stap in hun leven om op eigen benen te staan. Welke stap dit ook is. De Rabobank ondersteunt ook haar jongere klanten in het creëren van een financieel gezonde toekomst. Zelfredzaamheid is een belangrijk thema voor de bank. Met deze actie geeft de Rabobank hieraan invulling.