• Robbert Joore, Fotobureau R & M Joore

Integratiediner verbindt collega's van Dirk

H'VELD-G'DAM In het kader van het Nationaal Integratiediner, werd er afgelopen donderdag in alle 113 winkels van Dirk gezamenlijk gegeten. Medewerkers van verschillende culturen en afdelingen hadden heerlijke gerechten voor elkaar gekookt. Van Goes tot Amsterdam en van Rotterdam tot Almelo, in alle kantines van de Dirk winkels stegen 13 oktober heerlijke geuren op. Medewerkers konden proeven van de meest uiteenlopende gerechten die ze voor elkaar hadden klaargemaakt. Tegelijkertijd was het een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Marcel Huizing, directeur Dirk: ,,Ik ben overweldigd door de enthousiaste reacties. Zelf ben ik aangeschoven in ons filiaal op het Mercatorplein in Amsterdam. Ik heb daar niet alleen genoten van de kookkunsten van de medewerkers, maar ook van de gezellige sfeer." Ook aan de andere kant van het land was het enthousiasme groot. In Amersfoort bijvoorbeeld hadden zo'n 60 medewerkers zich opgegeven. Supermarktmanager Roberto Ravelli: ,,Het was echt een feest. Iedereen heeft keihard gewerkt om er een succes van te maken. En dat is gelukt! Er gaan al stemmen op om dit te herhalen. Het eten dat over was heeft nog een goede bestemming gekregen. Dat is namelijk grotendeels naar de daklozenopvang in Amersfoort gegaan." Dat het evenement met veel enthousiasme is ontvangen, blijkt ook uit de reacties op de Facebookpagina 'Ik ben Dirk' voor de medewerkers van Dirk. Voorafgaand en na afloop van het diner zijn daar heel wat ideeën, ervaringen en foto's gedeeld.s van verschillende culturen en afdelingen hadden heerlijke gerechten voor elkaar gekookt.

Van Goes tot Amsterdam en van Rotterdam tot Almelo, in alle kantines van de Dirk winkels stegen 13 oktober heerlijke geuren op. Medewerkers konden proeven van de meest uiteenlopende gerechten die ze voor elkaar hadden klaargemaakt. Tegelijkertijd was het een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.