• Ria Scholten

Kids & Koters is verhuisd

H'VELD-G'DAM De vaste klanten van Kids & Koters zijn in de afgelopen periode al geïnformeerd over de verhuizing van de Peulenstraat naar de bovenverdieping van de speelgoedzaak van de familie Boogaard aan de Buitendams. Een van de vertrouwde gezichten verhuist mee. Ella van Son is vanaf 1 maart bij hen in dienst. Zij is op dinsdag en donderdag in de zaak werkzaam.

door Ria Scholten

De winkel is in de afgelopen weken van een speelgoedwinkel omgetoverd in een vrolijk ingerichte baby- en kinderkledingzaak met de vertrouwde naam Kids & Koters. De benedenverdieping biedt nu plaats aan het speelgoed. De winkelruimte is fors uitgebreid, waardoor er meer dan voldoende ruimte is om al het speelgoed een plekje te geven. De officiële heropening van Kids & Koters vindt komende vrijdag 1 maart om 13:00 uur plaats en wordt verricht door de kleinkinderen Ildikó, Isabelle, Jázmin, Elynn en Krisztiàn.

Mariska en Ella geven met gepaste trots een rondleiding in het ruime pand, waar in de dagen voorafgaand aan de opening de laatste puntjes op de i worden gezet. Bij binnenkomst valt het oog meteen op de afdeling met kraamcadeaus, waaronder een mooie collectie pluche. Daaraan grenzend is de babyhoek ingericht, Mariska: ,,We verkopen de maten 44 tot en met 68. De klant vindt hier bekende merken, waaronder Noppies, Z8, Your Wishes, Dirkje en Name-It.
Nieuw in de collectie is het hippe merk BESS. In de meidenhoek (met de maten 74 tot en met 164) zien we de komende zomer veel kleurtjes en dierenprints. In de collectie onder andere de merken Lofff, KIE-stone, Indian Blue en B.Nosy. We verkopen nu ook de vrolijke, kleurige jurkjes van Love Station 22, die worden gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding."
Ella: ,,Uiteraard kunnen de jongens bij ons ook terecht voor een hippe outfit. ,,Ook voor hen hebben we leuke kleding in de maten 74 tot en met 164 van onder andere Vingino, Tumble 'n Dry en Cars.

Nieuw zijn de stoere shirts en sweaters van Legend 22. We verkopen nu ook leuke schoenen voor meisjes en jongens in de maten 16 tot en m 35. De collectie is niet alleen erg hip, maar ook nog eens goed betaalbaar. De kids kunnen hier tevens terecht voor leuke rugtassen van Zebra en haaraccessoires. De zwemkleding hangt vanaf half maart in de winkel."
,,We zijn erg blij met de uitbreiding van onze activiteiten", laat Sonja weten. ,,Daarom ontvangt iedere betalende klant in het openingsweekend een leuke attentie."

De openingstijden van Kids en Koters zijn: maandag van 13:00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:30 uur, vrijdag van 09:00 toto 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Kids & Koters, gevestigd boven de speelgoedzaak van de familie Boogaard aan de Buitendams, is telefonisch bereikbaar via 0184-612351.