• MacDonald's
  • MacDonald's

McDonald's Hardinxveld opent 8 mei; sollicitatiemenu om personeel te werven

H'VELD-G'DAM De McDonald's in Hardinxveld opent woensdag 8 mei haar deuren voor het publiek. Er is nog veel personeel nodig voor de Hardinxveldse vestiging. Daarom biedt McDonald's op zaterdag 6 en zondag 7 april tussen 12.00 en 17.00 uur een bijzonder menu aan: Het Sollicitatie Menu.

Het menu wordt aangeboden in de McDonald's in Alblasserdam, waar ze ook op zoek zijn naar extra personeel. Door het bestellen van een Sollicitatie Menu krijgen sollicitanten niet alleen een McDonald's menu aangeboden, maar kunnen zij ook direct een manager spreken over een mogelijke (bij)baan als Crewlid. Hiermee kunnen sollicitanten letterlijk even de sfeer komen proeven van het werken bij McDonald's. 

Dick Bovekerk, Franchisenemer van McDonald's restaurant in Alblasserdam en het in aanbouw zijnde restaurant in Hardinxveld-Giessendam: ,,In Alblasserdam willen wij onze crew graag uitbreiden en in Hardinxveld-Giessendam openen wij onze deuren op 8 mei. Daar hebben wij een complete crew van circa 100 personen nodig om direct goed van start te gaan. Belangstellenden voor een parttime of fulltime functie in deze nieuwe vestiging zijn dit weekend van harte welkom in ons restaurant in Alblasserdam."

Het startsein voor de bouw van de Hardinxvelde McDonald's is gegeven op 1 februari in aanwezigheid van burgemeester Dirk Heijkoop en franchisenemer Dick Bovekerk en vele geïnteresseerden. Wethouder ruimtelijke ordening Trudy Baggerman sloeg de eerste paal. Inmiddels vordert de bouw aan de Peulenlaan gestaag. Remco Bovekerk, restaurantmanager van McDonald's restaurant Hardinxveld-Giessendam: ,,Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega's die deze stap samen met ons willen zetten en hun talenten verder willen ontwikkelen". Lukt het niet om langs te komen dit weekend of is Alblasserdam te ver? Solliciteren kan ook via de website: https://werkenbijmcdonalds.nl/.