Mijlpaal voor toekomstige bewoners De Speler in Sliedrecht

SLIEDRECHT Donderdag 19 november beleefde nieuwbouwproject De Speler een mijlpaal. De Sliedrechtse wethouder Tanis stortte die dag een funderingsbalk als aanvulling op de heiwerkzaamheden die eerder deze week hebben plaatsgevonden. Het betreft de funderingsbalk voor een gebouw waarin 21 appartementen komen.

Het appartementencomplex komt in het hart van Sliedrecht. Het wordt gebouwd in de nabijheid van winkels en diverse andere voorzieningen, zoals de huisartsenpost.

Appartementencomplex De Speler komt op de locatie waar vroeger de bibliotheek stond. Bloklandhuizen bood kopers hier de keuze uit appartementen met verschillende woonoppervlaktes en een levensloopbestendige uitvoering. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Van der Padt & Partners uit Giessenburg.

Voor de appartementen, die in prijs variëren van € 184.500,-- tot € 264.500,--, was veel belangstelling. Ze zijn inmiddels allemaal al verkocht. Hoewel De Speler niet in de markt was gezet als een seniorencomplex, zijn de toekomstige bewoners grotendeels boven de 55 jaar.

Na het officiële, feestelijke moment hebben de aanstaande bewoners onder het genot van een hapje en een drankje nader kennis gemaakt met hun toekomstige buren. Daarvoor werd iedereen ontvangen in de Heeren van Slydregt.

De oplevering van dit complex zal januari 2017 worden opgeleverd. Natuurlijk is dit afhankelijk van de weersomstandigheden waaronder de bouwer uit Hardinxveld-Giessendam moet werken in de komende periode.

Over Gebr. Blokland/Bloklandhuizen

Bloklandhuizen, onderdeel van Gebr. Blokland BV, ontwikkelt nieuwbouwprojecten in Midden-Nederland. Momenteel wordt er gewerkt aan projecten in Alblasserdam, Barendrecht, Gouda, Groot-Ammers, Hendrik-Ido-Ambacht, Leerdam, Lexmond, Lunteren, Middelharnis, Oostvoorne, Oud-Alblas, Sliedrecht en Sliedrecht/Papendrecht. Deze projecten bieden een verscheidenheid aan nieuwbouwwoningen, waaronder appartementen, tussenwoningen, hoekwoningen, halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen.