Nieuw in Hardinxveld: Vitaal Outdoor

H'VELD-G'DAM Sporten wordt weer leuk. Tenminste als het aan vitaliteitscoach Francis Vlot ligt. ,,Als vitaliteitscoach weet ik hoe belangrijk het is gezond en gevarieerd te eten, maar ook dat bewegen veel voor je lichaam en geest kan doen." Francis is vitaliteitcoach bij Afslankpraktijk Vitaal en gaat per april ook outdoor trainingen verzorgen bij Vitaal Outdoor.

,,Helemaal van deze tijd is sporten in de buitenlucht en dat in combinatie met gezonde voeding. Overal zie je groepjes mensen die hardlopen en bootcampen om nog even wat kilo's kwijt te zien te raken voor de zomer", aldus Francis Vlot.

In tegenstelling tot veel afslankclubjes worden bij Vitaal Outdoor geen shakes en andere afslankproducten gepromoot. Francis Vlot: ,,Wij staan voor echte gezonde voeding en een blijvende levensstijl verandering. Bewustwording is hierbij heel belangrijk. Wij vertellen over een gezond voedingspatroon waarbij de hormonen beter in balans komen. Tijdens onze personal trainingen kijken we naar iemands belastbaarheid, huidige conditie en uiteindelijke doel. Daarop kunnen wij een persoonlijke training samenstellen met de daarbij horende menu's. Door mindset training word je bewust van je levensstijl en stressniveau. Onze ervaring is dat met persoonlijke aandacht het beste resultaat wordt bereikt."

Bij de groepstrainingen wordt rekening gehouden met beginners en gevorderden. Voor de beginners -die vaak blessuregevoelig zijn- is er extra professionele aandacht van een gediplomeerd trainer. De trainingen bieden aan ieder wat wils. Zo zijn er bootcamp- en hardlooptrainingen en bij mooi weer worden er yoga- en pilatestrainingen verzorgd. ,,Doordat deze manier van sporten voor iedereen vol te houden is en het aanbod leuk en gevarieerd is, wordt sporten weer leuk", aldus Francis Vlot.

Francis Vlot is gediplomeerd gewichtsconsulente, hormoonfactortrainster en vanaf juni hoopt zij gediplomeerd Functional Personal Trainer te zijn. Tijdens haar trainingen wordt zij geassisteerd door haar man Marcel Vlot, gediplomeerd voetbaltrainer en een ervaren bootcamper.

Meer informatie en/of gratis training uitproberen? Aanmelden kan via de site www.vitaaloutdoor.nl of een mailtje sturen naar info@vitaaloutdoor.nl.