• Hof Sliedrecht

Open Huis Residentie Sleijeborgh

SLIEDRECHT Binnenkort heeft Residentie Sleijeborgh aan de Lijsterweg in Sliedrecht twee appartementen voor senioren beschikbaar, op de derde en de vijfde verdieping. Op zaterdag 4 november tussen 15.00 en 16.30 uur is iedereen van harte welkom om een appartement te komen bezichtigen.

Residentie Sleijeborgh biedt appartementen voor senioren die geheel - of nagenoeg geheel - zelfstandig willen wonen in een luxe en comfortabele omgeving. De ruime appartementen hebben een eigen berging en er is een eigen parkeergarage. De appartementen zijn uitgerust met persoonsalarmering. Mocht het nodig zijn, dan biedt het zorgteam u geïndiceerde zorg.

Op zaterdag 4 november tussen 15.00 en 16.30 uur kan iedereen met eigen ogen zien hoe goed het toeven is in Residentie Sleijeborgh. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een bezichtiging op een ander moment; bel hiervoor met (0184) 41 43 55. Kijk voor meer informatie op www.sleijeborgh.nl. Bij het naastgelegen Hof van Sliedrecht is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het Open Huis op vrijdag 10 november van 15.30 tot 19.00 uur.