Opening Het Hazendonkje

SCHELLUINEN Op zaterdag 2 april heeft Kinderopvang Het Hazendonkje heeft zaterdag 2 april de deuren van het nieuwe filiaal in Schelluinen geopend. Vele honderden geïnteresseerden kwamen naar de Landscheiding 6 in Schelluinen om het nieuwe agrarische kinderdagverblijf te komen bewonderen.

Waar de volwassenen veelal onder de indruk waren van de ruime binnenruimte waren de kinderen enthousiast aan het spelen in de speeltuin met trekkerbaan, speeltoren en zandbak. De oudere kinderen waren vooral te vinden op het springkussen of maakten van de gelegenheid gebruik om geschminkt te worden.

Eigenaren Jeroen en Marja Schakel kijken na een maandenlange voorbereiding terug op een geslaagde dag waar niet alleen veel ouders hun kind aangemeld hebben maar ook overige geïnteresseerden een kijkje hebben genomen. Jeroen geeft aan dat de goede samenwerking tussen de betrokken partijen ervoor gezorgd heeft dat de realisatie van de nieuwe locatie van Het Hazendonkje succesvol is verlopen.

Kinderopvang Het Hazendonkje biedt professionele groene opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Op de dagverblijven in Molenaarsgraaf en Schelluinen krijgen de kinderen naast professionele kinderopvang ook de mogelijkheid om kennis te maken met de uitdagende buitenruimte en leren ze genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Kijk voor meer informatie op www.hethazendonkje.nl of kijk op onze facebookpagina.