• InfozuilNederland.nl

Opvallende zuil aan de Peulenlaan

H'VELD-G'DAM Sinds vorige week is de gemeente Hardinxveld-Giessendam een bijzondere zuil rijker. De Infozuil. Een digitaal billboard, waarop full colour boodschappen van de gemeente Hardinxveld-Giessendam én reclameboodschappen worden getoond. De zuil is geplaatst aan de Peulenlaan, één van de belangrijkste invalswegen van Hardinxveld-Giessendam. Wekelijks komen hier 67.000 passanten voorbij.

Dit billboard wijkt af van alle gebruikelijke borden, doordat de informatie op het bord met afbeeldingen kan worden ondersteund en op afstand door een computer wordt aangestuurd. Daardoor is het mogelijk informatie snel aan te passen aan de actualiteit. Infozuil Hardinxveld-Giessendam is een gezamenlijk initiatief van de gemeente HardinxveldGiessendam en de firma Infozuil Nederland. Vandaag heeft wethouder Baggerman de zuil officieel in gebruik genomen. Wethouder Baggerman: ,,Hardinxveld-Giessendam is een actieve gemeente waar veel te doen is. Met dit interactieve medium kunnen we Hardinxveld-Giessendam nog beter op de kaart zetten." De exploitatie van de zuil is in handen van Infozuil Nederland. Lokale ondernemers krijgen voorrang bij het toekennen van zendtijd.

De zuil functioneert 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Een belangrijk nieuw communicatiemiddel voor het gemeentebestuur. Voor winkels en bedrijven een nieuwe mogelijkheid om flitsend, mooi en voordelig de aandacht van hun klanten te krijgen. Voor organisaties en verenigingen is dit een unieke mogelijkheid om hun evenement aan te kondigen. Elke boodschap komt iedere minuut in beeld. Reeds van ver zichtbaar. Beelden zijn full colour. De boodschap kan gemakkelijk en snel geactualiseerd worden