• Daniël Overduin van Overduin Makelaardij opent een nieuwe vestiging van zijn makelaarskantoor in Hardinxveld-Giessendam.

    Overduin Makelaars

Overduin Makelaardij opent kantoor

H'VELD-G'DAM Daniël Overduin van Overduin Makelaardij opent een nieuwe vestiging van zijn makelaarskantoor in Hardinxveld-Giessendam, waarbij er een samenwerking is aangegaan met De Langendam Hypotheken. Overduin Makelaardij is reeds actief in Giessenburg en Ameide, vanaf 1 mei aan de Peulenstraat 247.

Daniël Overduin: ,,Ik ben al langer aan het kijken om een vestiging in Hardinxveld-Giessendam te openen. Als we iets doen, doen we het goed. Door nu een samenwerking aan te gaan met Michael Kooyman van De Langendam Hypotheken is zowel voor ons als de klant ideaal. Die hoeft nu nog maar één adres te onthouden om naar toe te gaan als het om Wonen gaat en dat is de Peulenstraat 247. In 2011 heb ik mijn kantoor geopend in Giessenburg en sinds 2016 zijn we ook actief in Ameide. Het is nu tijd voor de volgende stap door een vestiging te openen in Hardinxveld-Giessendam. We hebben nu een werkgebied dat zich strekt van Hardinxveld-Giessendam tot aan Ameide. We zijn een echte regiomakelaar, zeer actief in de verkoop van bestaande woningen en nieuwbouwprojecten. Daarbij willen we benadrukken dat we een makelaarsteam zijn met jarenlange ervaring in het vak. Ik werk zelf al sinds 2004 in de makelaardij en mijn collega Jantine Bruinenberg nog langer. We hebben ieder al meer dan honderden woningen verkocht."

SAMENWERKING Michael Kooyman: ,,Hypotheekadvies en makelaardij zijn bijna onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bij praktisch elke woning komt een hypotheek, of minimaal een financieel advies ter sprake. Hierdoor hebben wij met Overduin Makelaardij al veel contact en willen dit versterken door nu ook vanuit hetzelfde pand te werken. Door deze samenwerking zijn de lijnen voor de cliënt nóg korter, kunnen we nóg sneller schakelen en uw hypotheekmogelijkheden nóg beter van te voren bepalen.

We bieden vanuit de Peulenstraat 247 nu alles op het gebied van wonen: Hypotheken, Verzekeringen én Makelaardij. Daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur van Regiobank. Echt alles onder één dak."