Pedicurepraktijk Joke's Voetzorg opent haar deuren

H'VELD-G'DAM - Met een feestelijke opening met familie, vrienden en bekenden is zaterdag 17 januari Pedicurepraktijk Joke's Voetzorg officieel van start gegaan. Er zijn ruim 60 bezoekers geweest waarvan er zo'n 10 een gratis behandeling hebben gekregen terwijl andere bezoekers konden meekijken.

,,Het was echt een fantastische dag, en wat een overweldigende belangstelling! Zo enorm veel lieve reacties en gelukwensen met kaartjes en bloemen, en zelfs ook al nieuwe klanten mogen inschrijven. Echt een dag om nooit te vergeten," blikt Joke de Ruiter dankbaar en tevreden terug.

Na 18 jaar in de zorg te hebben gewerkt besloot Joke de Ruiter vorig jaar de knoop door te hakken en zich om te scholen tot Pedicure. Met indrukwekkende cijfers, een volledig ingerichte salon aan huis, aansluiting bij brancheorganisatie Provoet en enorm veel passie is Joke er helemaal klaar voor. Naast de mogelijkheid om mensen thuis te ontvangen in de nieuwe salon heeft Joke in korte tijd ook al een klantenkring opgebouwd in diverse verzorgingstehuizen. Haar jarenlange ervaring met dementerende ouderen en mensen met psychische problemen komen daar goed van pas en is de reden dat men de weg naar haar als pedicure al snel wisten te vinden. Om deze doelgroep zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn is Joke ook direct door gegaan met de opleiding Medisch Pedicure en hoopt deze in April dit jaar af te ronden.

Joke wil zich met haar praktijk ook graag verbinden aan een goed doel. ,,Met mijn praktijk wil ik graag de KWF Kankerbestrijding steunen. Als mensen bijvoorbeeld hun wisselgeld niet hoeven of besluiten extra fooi te geven dan is die voor KWF Kankerbestrijding." Tijdens de inloopdag heeft Joke de gehele dag gratis behandelingen gegeven onder voorwaarde dat er mensen mochten meekijken en er een donatie werd gedaan voor KWF. ,,De opbrengst tijdens de inloopdag was € 247,30,- een geweldig resultaat."

Joke's Voetzorg is gevestigd aan Buitendams 290 in Hardinxveld-Giessendam. Contactgegevens: 06-51698900, e-mail info@jokesvoetzorg.nl