Proef de lente bij Albert Heijn

H'VELD-G'DAM Albert Heijn Talmastraat - Hardinxveld-Giessendam biedt klanten de komende weken alles voor een goed begin van de lente en een feestelijk Pasen. Klanten treffen in de winkel - naast het uitgebreide reguliere assortiment - producten aan die door Albert Heijn speciaal geselecteerd zijn voor de lente. Bij de pop-up smoothiebar worden heerlijke lentesmoothies bereid en klanten kunnen zelf paaseitjes scheppen.

Om het voorjaar in te luiden liggen ruim honderd extra producten in de schappen bij Albert Heijn waarmee je zo de lente op tafel zet: van een kleurrijke jonge bladsla met afrikaantjes en anjers tot een kalkoenpaté met ananas. Bij de pop-up smoothiebar kunnen klanten op 20 en 21 maart overheerlijke en gezonde smoothies laten maken, bijvoorbeeld met banaan, spinazie en sinaasappel. Nieuw dit jaar is de paasbrunchgourmet. Gourmetten is al jarenlang de nummer één traditie met kerst en krijgt nu ook een plek op de paastafel. De Allerhande die vanaf 23 maart in de winkel ligt, biedt volop inspiratie voor Pasen en de ideeën voor het lekkerste brunchgroumetpannetje.

Pasen is niet compleet zonder chocolade paaseitjes. En wat is nou leuker dan zelf een lekkere mix samenstellen. Dat kan dit jaar voor het eerst bij Albert Heijn Talmastraat - Hardinxveld-Giessendam. In de winkel vinden klanten een ruim assortiment paaseitjes die zij zelf kunnen scheppen. En voor wie echt iets unieks wil zijn er pralines van de bekende Belgische meester chocolatier Dominique Persoone. Hij maakte exclusief voor Albert Heijn een doosje met negen bijzondere pralines in drie verschillende smaken: Pure Key Lime, Kalamansi amandel en gezouten karamel.