• Wethouder Theo Boerman opende het pand van QuantaZ.

    QuantaZ

QuantaZ opent in Hardinxveld Giessendam

H'VELD-G'DAM Wethouder Theo Boerman heeft donderdag 31 mei een nepbiljet van 500 euro van Pand 44 verwijderd. In het bijzijn van directeur Ad Zwiers van QuantaZ en vestigingsmanager Chris Hansum maakte wethouder Boerman door deze handeling het logo van QuantaZ zichtbaar. Hiermee bracht de wethouder het reële vermogen in beeld wat binnen bereik van iedere deelnemer ligt en is de vestiging van QuantaZ aan de Spindermolen 44 in Hardinxveld-Giessendam een feit geworden. Theo Boerman verwelkomde QuantaZ van harte. Een dergelijk voorlichtingscentrum over de quantitatieve benadering was in Hardinxveld-Giessendam nog niet aanwezig.

QuantaZ geeft iedere dag een digitaal beleggingsblad uit ten behoeve van haar abonnees die zij per mail ontvangen. Deze informatie is gebaseerd op een quantitatieve benadering van alleen de AEX-index. QuantaZ geeft namelijk alleen maar voorlichting over haar beleggingsmethodiek van beleggen met call-opties op de AEX-index. De uitgebalanceerde benadering, gebaseerd op tientallen jaren ervaring en een stabiele kijk op alleen de AEX-index, maakt het systeem uniek en bijzonder. Deze informatie geeft iedere abonnee de mogelijkheid tot het behalen van goede rendementen door zelfstandig te handelen op een op een rekening bij de eigen bank met slechts een geringe investering. Ook de tijdsinvestering is zeer gering; een aan- of verkoop vindt slechts circa zes keer per jaar plaats. Natuurlijk kunnen verliezen ook deel uitmaken van het beleggingsbeleid.

QuantaZ werkt al geruime tijd vanuit een kantoorpand in Oosterhout en vanaf juni 2018 is er dus ook een kantoor voor het gestaag groeiend aantal abonnees van QuantaZ in het rivierengebied. In dit kantoor wordt de quantitatieve analyse, zoals toegepast door QuantaZ, uitgelegd. Belangstellenden kunnen een vrijblijvende afspraak maken om meer informatie over het QuantaZ-systeem te verkrijgen. Ook zullen workshops worden aangeboden om meer over deze beleggings-systematiek te kunnen leren.

QuantaZ stelt een goede beheersing van de werkwijze als essentiële voorwaarde om een abonnement af te kunnen sluiten; zo weet u als cliënt waar u aan toe bent en wordt het beleggen nog interessanter. Voorafgaand aan het daadwerkelijke abonnement krijgt de cliënt dan ook altijd een individuele uitleg, die volledig en begrijpelijk genoeg is om vervolgens geheel zelfstandig aan de slag te kunnen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft kennis genomen van het beleggingsblad en heeft binnen de huidige wetgeving toestemming gegeven mits QuantaZ zich niet bezighoudt met daadwerkelijke effectenhandelingen ten behoeve van de abonnee. QuantaZ is niet vergunningsplichtig.

Voor het rendement en meer informatie kunt u de website www.quantaz.nl bezoeken. De Nevenvestiging van Quantaz is gevestigd in: Pand 44, Spindermolen 44 3317 RN Hardinxveld-Giesendam. Voor vrijblijvende uitleg kunt u contact opnemen met Chris Hansum, tel. 06-11665540