Rabobank Merwestroom zet sponsoring voetbal voort

H'VELD-G'DAM Rabobank Merwestroom heeft zaterdag 31 oktober een vierjarig sponsorcontract ondertekend met voetbalverenigingen V.V.A.C. uit Ottoland, V.V. de Alblas uit Oud-Alblas, V.V. Hardinxveld uit Hardinxveld-Giessendam en V.V. Sliedrecht. Hiermee wordt de relatie tussen deze partijen en de bank voortgezet tot 2019.

Rabobank Merwestroom zet met haar sponsorbeleid steeds meer de stap in de richting van partnership. Deze manier van sponsoren is meer gericht op het versterken van elkaar. Dit wordt onder andere bereikt door samen doelen te stellen. In het nieuwe sponsorcontract is bijvoorbeeld speciale aandacht voor de doelgroep jeugd en jongeren. Het Rabobank voetbaltoernooi speelt hierin een belangrijke rol. Doel van dit toernooi is om jeugd te laten bewegen. Tegelijkertijd maken ze kennis met sponsor Rabobank Merwestroom.

Huub Haarlemmer, Directievoorzitter Rabobank Merwestroom en de afgevaardigden van voetbalverenigingen V.V.A.C., V.V. de Alblas, V.V. Hardinxveld en V.V. Sliedrecht hebben het meerjarig contract ondertekend.