• restaurant De Koperen Snor

Restaurant De Koperen Snor sluit haar deuren

H'VELD-G'DAM ,,Na bijna 12 jaar De Koperen Snor, is het voor ons tijd om wat anders te gaan doen. We gaan onze horizon verleggen en hebben geschikte opvolgers gevonden." Aan het woord is Henriette van Tol. Samen met haar echtgenoot Henk runde ze bijna twaalf jaar lang restaurant De Koperen Snor. Hier komt nu een einde aan.

,,Wij hebben genoten van de Midwinterbarbeque's, de pubquiz, Sinterklaasfeesten, jamsessies, bierproeverijen en andere gezellige avonden en willen graag iedereen bedanken voor de gezelligheid en het in ons gestelde vertrouwen", vervolgt Henriette. Om alle trouwe gasten de gelegenheid te geven om afscheid te komen nemen, opent restaurant De Koperen Snor op maandag 3 december van 14.00 uur tot 19.00 uur haar deuren zodat gasten nog een laatste maal langs kunnen komen om het stel de hand te schudden en gezamenlijk nog wat te drinken.

De Hardinxvelders zullen het vanaf dan moeten doen zonder de overheerlijke desserts en zelfgemaakte chocolade van Henriëtte. Ook 'die lange Henk', Jordi uit de keuken en Jan de barman verdwijnen uit beeld zodra de deur van restaurant De Koperen Snor voor een laatste keer wordt dichtgetrokken. Henriette: ,,Zelfs de jongste telg binnen het team van De Koperen Snor, onze Merle, gaat haar geluk elders beproeven. Overigens gaat er niemand emigreren dus de kans is groot dat u een van ons elders in het dorp tegen gaat komen."

Restaurant De Koperen Snor verdwijnt dan wel uit het straatbeeld, maar de ruimte op het station blijft wel een horecagelegenheid. ,,We hebben waardige opvolgers gevonden die u, als het zover is, zullen informeren over de mogelijkheden", vertelt Henriette.

,,Wij hopen u in de toekomst dan ook, in gezondheid te treffen en wie weet is er dan gelegenheid om bij te kletsen. Misschien kunnen we u vertellen of ons "pensioen" bevalt. Tot ziens en nogmaals bedankt voor uw klandizie, wij hebben genoten van onze gasten", besluit Henriette.