• IHC

Royal IHC neemt Maritime Design & Engineering Services over

H'VELD-G'DAM Royal IHC heeft het hoogwaardig ingenieursbureau Maritime Design & Engineering Services (MD&ES) uit  Hardinxveld-Giessendam overgenomen.  

MD&ES levert engineering services, variërend van haalbaarheidsstudies en concept design tot detailed engineering, aan een breed scala aan klanten in de maritieme sector waaronder IHC.  Het personeel van MD&ES continueert haar werkzaamheden binnen IHC Engineering. Wim van de Voorde, General Manager MD&ES, gaat als directeur Engineering Shipbuilding de Nederlandse engineering afdeling van IHC Shipbuilding aansturen.   

Arjan Klijnsoon, Executive Director Shipbuilding van IHC: ,,Met de overname van MD&ES versterkt IHC de bestaande engineeringorganisatie met een groep hoogwaardige engineers die zullen bijdragen aan de succesvolle uitvoering van de sterke orderportefeuille van IHC Shipbuilding." Wim ter Voorde voegt toe: ,,Met deze overname word de reeds opgebouwde band met Royal IHC verder bekrachtigd. Tegelijkertijd is dit een bekroning op het door MD&ES geleverde werk in de maritieme sector, waarin de aspecten kwaliteit en klantvriendelijkheid door onze klanten worden gewaardeerd."