Samengaan Hoek en Blok en Maes Accountants en Adviseurs

SLIEDRECHT Hoek en Blok, accountants, belastingadviseurs en juristen, en Maes Accountants en Adviseurs gaan vanaf 1 januari 2016 samen onder de naam Hoek en Blok. Door de combinatie ontstaat een organisatie van 120 medewerkers, gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers op het gebied van accountancy, (personeels)administratie, juridische zaken, human resources, fiscaliteiten, (bedrijfs)financiering, automatisering, verzuimbeheer en subsidies.

De huidige partners van Maes, Ad Versluis, Wim Notenboom en Jan de Blok zullen als aandeelhouder toetreden tot de organisatie van Hoek en Blok. De Blok zal ook toetreden tot de directie. Door de fusie ontstaat een onderneming met twee vestigingen, in Sliedrecht en Barendrecht, en een sterke marktpositie in de regio direct ten zuidoosten van Rotterdam.

,,Deze ontwikkeling sluit naadloos aan bij onze strategie", aldus Wim Stuij, directievoorzitter van Hoek en Blok. ,,Door het samengaan versterken we niet alleen onze controle- en fiscale praktijk, maar halen we ook veel extra kwaliteit en expertise aan boord, waardoor we gezamenlijk nog beter invulling kunnen geven aan onze doelstellingen op het gebied van groei en innovatie."

Jan de Blok van Maes: ,,Het betekent een daadwerkelijke versterking van beide organisaties, waardoor wij bijvoorbeeld onze huidige klanten kunnen ondersteunen met een aantal voor ons nieuwe disciplines die Hoek in Blok in huis heeft."

Hoek en Blok blijft aangesloten bij Morison International. Dit netwerk van meer dan negentig onafhankelijke accountancy-, belastingadvies-, juridische dienstverlening- en business consulting-kantoren beslaat inmiddels meer dan vijfenzestig landen.

Hoek en Blok biedt op hoog niveau diverse vormen van zakelijke dienstverlening aan ondernemers en ondernemingen. Het gaat om accountancy, belastingadvies, juridische ondersteuning, subsidie-advies en ondersteuning op het gebied van automatisering, arbo- en personeelszaken, financiering van ondernemingen en -administratie. Door deze bijzondere mix van dienstverlening en de persoonlijke werkwijze biedt Hoek en Blok rust en ruimte om te ondernemen. Bij Hoek en Blok werken zo'n 120 professionals verdeeld over de vestigingen in Sliedrecht en Barendrecht.

Hoek en Blok is mede-oprichter van Morison International. Dit netwerk van meer dan negentig onafhankelijke accountancy-, belastingadvies-, juridische dienstverlening- en business consulting-kantoren beslaat inmiddels meer dan vijfenzestig landen.

Fotobijschrift: Van links naar rechts staand: Jan de Blok, Letty Voets, Wim Stuij en Ad Versluis. Van links naar rechts zittend: Ad Riebergen en Wim Notenboom.