• De koffiehoek biedt een fraai uitzicht op het Wiel.

    Ria Scholten

Sisters Mode gaat verhuizen

Advertorial

H'VELD-G'DAM Sisters Mode is vanaf dinsdag 4 september gevestigd in een fraai pand aan de Peulenstraat 218. Eigenaresse Elena Hludova: ,,Wij zijn bijzonder blij met deze prachtige winkel. De klant vindt bij ons damesmode in de maten 36 tot en met 46 van de vertrouwde merken Expresso, Geisha, NED en Smashed Lemon. Nieuw in de collectie zijn de Nederlandse labels Poools en Para Mi. Ter ere van de opening hebben we een aantal leuke acties."

door Ria Scholten

,,Ons vorige pand op nummer 216a was niet langer beschikbaar en daarom waren we genoodzaakt om uit te zien naar een andere winkel", legt Elena uit. ,,We hebben gekozen voor dit naastliggende pand, dat in de afgelopen weken een grondige metamorfose heeft ondergaan. Een deel van de bestaande inrichting is terug te vinden in de nieuwe zaak. Zo zijn de toonbank en de verlichting meeverhuisd."

,,De speelse indeling van de winkel biedt alle ruimte om de collectie op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. De twee grote spiegels zorgen ervoor dat de winkel nóg ruimer lijkt. Het interieur bestaat grotendeels uit (steiger)hout. Nieuw is de koffiehoek met uitzicht op het Wiel. Aan de grote tafel kan worden genoten van een lekker kopje koffie of thee. We bieden tevens de mogelijkheid om online de krant te lezen. De klanten hebben de beschikking over drie ruime paskamers."

Elena vertelt verder: ,,Graag wil ik iets vertellen over de twee nieuwe merken in onze collectie. De Poools collectie wordt gekenmerkt door een vrouwelijke en stoere styling. Er is veel aandacht besteed aan details, waardoor de perfectie look wordt gecreëerd. Para Mi is een trendy broekenlabel voor de modieuze vrouw en richt zich uitsluitend op damesbroeken. Dit zorgt ervoor dat zij de perfecte broek kunnen ontwerpen met de juiste pasvorm voor de Nederlandse vrouw, gekoppeld aan een hoog draagcomfort en een uitstekende kwaliteit. De trends voor komend najaar? De kleuren blauw, bordeaux, okergeel, camel en groen voeren de boventoon. Verder zien we veel dierenprints. Broeken worden gecombineerd met blazers. Jurkjes in verschillende lengten bepalen verder het modebeeld. Wij verkopen ook tasjes, riemen, sjaals en sieraden, die zijn afgestemd op de kledingcollectie."

Sisters heeft een aantrekkelijk spaarpuntensysteem zónder pasje. De verdiende punten kunnen in het voor- en najaar worden omgezet in korting. Zie ook de webshop www.sistersmode.nl. ,,Handig voor dames die weinig tijd hebben om te shoppen", aldus Elena. ,,Het komt ook regelmatig voor dat iemand in onze webshop een leuke outfit heeft gezien en naar de winkel komt om te passen. In de week van de opening maakt iedere klant, bij een aankoop in de winkel, kans op maar liefst 250 euro shoptegoed. Daarnaast hebben wij elke dag een verrassingsactie."

,,Wie op de hoogte wil blijven van het laatste modenieuws kan ons volgen op Facebook: www.facebook.com/sistersmode."